Γ. Καρτάλη 72
(Πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο)
38333 Βόλος
ead-volos@astronomos.gr
secretary@astronomos.gr
Τηλ: (+30) 2421046253
Fax: (+30) 2421051061
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΧΟΛΗ OnLine – ΕΝΑΡΞΗ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Σας καλωσορίζουμε και φέτος στη «Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως», την οποία ιδρύσαμε το 2015, με πολύ καλούς οιωνούς. Είναι αντίστοιχη της «Σχολής Αστρονομίας» που λειτουργούμε εδώ στο Βόλο, από το 2011. Με τα ίδια προγράμματα, με τα ίδια βιβλία και με τα ίδια έτη σπουδών, αφού είναι και αυτή τριετούς φοιτήσεως.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα αρέσει και σε σας, όπως άρεσε και στους άλλους 1.000 περίπου μεγαλύτερους συμμαθητές σας, οι οποίοι ήδη έχουν απολυθεί από τη Σχολή και γνωρίζουν τα αστρονομικά, τα αστροφυσικά τα διαστημικά και τα κοσμολογικά θέματα, πολύ καλά, οπότε μπορούν να παρακολουθούν ενεργά τις διάφορες προόδους και ανακαλύψεις της θαυμάσιας και πανάρχαιας αυτής επιστήμης, της αστρονομίας.

Σήμερα, που οι νέοι έχουν αποκοπεί ολωσδιόλου από την «πάνσεπτη επιστήμη της Αστρονομίας» κατά τον αρχαίο λόγιο Συνέσιο τον Κυρηναίο, εσείς όχι μόνο θα την γνωρίσετε, αλλά και θα την σπουδάσετε επισταμένως, θα δώσετε εξετάσεις πάνω στα θέματά της και θα αποδειχθείτε πραγματικοί «μικροί επιστήμονες», μικροί «ερασιτέχνες αστρονόμοι».

Και όχι μόνον αυτό. Όταν μετά από λίγα μαθήματα εμβαθύνετε στο περιεχόμενό της, θα αισθανθείτε εσωτερική ευχαρίστηση και θα δώσετε βαθύτερο νόημα στη ζωή και στο έργο σας. Η αστρονομία θα γεμίσει την καρδιά σας, θα φωτίσει το είναι σας και θα αισθάνεστε μια ευεξία και απελευθέρωση του πνεύματός σας, γνωρίζοντες το βαθύτερο νόημα του Σύμπαντος. Θα ξέρετε από πού έρχεσθε και πού πηγαίνετε. Θα δώσετε νόημα στη ζωή σας.

Η θητεία σας στη Σχολή μας δεν θα είναι κοπιαστική και δυσάρεστη, δεν θα είναι δύσκολη και ανατρεπτική. Τα βιντεομαθήματα θα είναι απλά και κατανοητά, αφού οι καθηγητές που τα διδάσκουν, έχουν πολυετή πείρα και συνεργάζονται άψογα με τους μαθητές τους, τους λύνουν τις απορίες, συζητούν μαζί τους, ακούν τις απόψεις τους και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τα πιο απρόοπτα προβλήματα που θα τους τεθούν από τους μαθητές τους.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, για άλλη μια φορά στη μοναδική αυτή «Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως» όλης της χώρας μας και σας ευχόμαστε καλή θητεία και καλή επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

και οι διδάσκοντες καθηγητές

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΝΑΡΞΗ
2 Ιανουαρίου 2018 @ 00:01
ΛΗΞΗ
31 Ιανουαρίου 2018 @ 23:59

ΚΟΣΤΟΣ

€39

ΤΟΠΟΣ

OnLine
Από το σπίτι σας
Με τον υπολογιστή σας, --- ---

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

---

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ